Madsbylegepark legepladsen

Madsby Legepark

Velkommen til Madsby Legepark - et tilbud til hele familien, med fri adgang hele året

Hygge, leg og oplevelser for alle sanser i trygge rammer er en meget kendetegnende beskrivelse for området. Med over 325.000 gæster årligt er det områdets største turistattraktion for børnefamilier fra nærområdet og udenlandske turister i sommersæsonen.

Der er fri adgang til Legeparken hele året, og sæsonen  2018 er fra 29.Marts til og med uge 42, hvor der dagligt er åbent fra kl. 10.00 for de betalende aktiviteterne som bådudlejningen, Madsbytoget, Minigolf, og Shoppen/Informationen, Madsbykiosken. Du finder også en stor dyreafdeling med fugle i en stor indendørs og udendørs voliere, indhegninger med geder,får, heste,æsler, kaniner, køer.

På hverdage fra midten af maj til slutningen af september er der 2-3 ugentlige gratis forestillinger på det udendørs dukketeater eller en eventyrfortælling i Eventyrgrotten. Sommersæsonen byder på yderligere gratis børneunderholdning og andre aktivitetsmuligheder.

Seneste nyt

Første åbningsdag for sæsonen er Skærtorsdag 29. Marts, for at imødekomme ønskerne fra en del borgere og gæster, da nu påskedagene starter sidst i marts.

Vi håber på forårsvejr og solskin, men har åbent selv om der måtte ligge lidt sne. Informationen/Shoppen er klar med nye varer i butikken, Madsbytoget kører (hvis der ikke ligger is og sne.....), madpakkehusene er varme og klar til at tage imod dig og din familie (husk at du kan booke plads på forhånd), Minigolfbanen er klar, og vi satser på at der er vand nok i søen, til at vi kan få bådene i vandet.
Der er helt sikkert nye dyrebørn du kan besøge.

Vi glæder os til byde dig velkommen til en forhåbentlig god sæson med sol, lidt regn og masser af gode timers ophold i Madsby Legepark.

 

Nye legeredskaber i sandlegepladsen.

Vær opmærksom på at legeredskaberne ikke vil være tilgængelige fra uge 6, da vi skal have helt nye legeredskaber. Vi forventer at de nye legeredskaber er klar til at blive taget i brug fra 1. april.
Hold dig opdateret via vores facebookprofil, eller på denne nyhedsside.

 

 

Reservation af plads i husene  2018., 

Klik på "planlæg dit besøg" her på siden og derefter "reserver plads i et hus". Her  kan du læse mere og klikke dig ind på vores bookingsystem.

Åbningstider 2018

Her kan du i tabelform få en oversigt over åbningstiderne for aktiviteterne og madpakkehusene for hele 2018

Bilag

Feedback